<
ћирилица / latinica

Институт за здравствену заштиту мајке
и детета Србије ,,Др Вукан Чупић’’

Налазите се на:
Насловна >> Актуелности >> Саопштење за јавност

Саопштење за јавност

Објављено: 08.07.2014 годинеWarning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol18/cm/lus7mball99drse/imd.org.rs/public_html/content-aktuelnost.php on line 10

Саопштење за јавност о реализацији донације породице Огњановић

Институту за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић“

 

 

          Обавештавамо јавност да је, потписивањем и последњег уговора о донацији медицинских уређаја и опреме, завршена реализација донације породице Огњановић овом Институту.

          Донација је спроведена стриктно према одредбама Протокола о међусобном регулисању права и обавеза, који је између донатора и примаоца донације потписан 14.03.2014. године, изузев у делу који се односи на објављивање информација о донацији пре њеног завршетка. Одступање од овог дела Протокола уследило је по налогу повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности 30.05.2014. године , о чему је јавност обавештена 05.06. 2014. године.

          Донацијом је набављена медицинска опрема и учињена су технолошко – техничка побољшања постојеће опреме у укупној вредности од 140.030.672,33 динара.

 

Прилози:

Списак планиране опреме

Подаци о реализацији донације

Протокол о међусобном регулисању права и обавеза

Уговор о донацији медицинске опреме

назад на актуелности >>

Повезане организације
 
Up arrow