ћирилица / latinica

Институт за здравствену заштиту мајке
и детета Србије ,,Др Вукан Чупић’’

Налазите се на: Насловна >> Како до нас

Како до нас

Институт се налази у Новом Београду у улици Радоја Дакића број 8. У непосредној близини Института се налазе станице градских аутобуса број 16, 45, 78 и 18. Постоји могућност коришћења аутобуса број 83 из Земуна или из Београда (Врачар), као и других аутобуса који стају код "старог Меркатора".

У случају да долазите својим аутомобилом, с аутопута се искључујете на петљи код Студентског града, затим возите улицом Тошин бунар у правцу Земуна и у Институт стижете следећи јасно видљиве путоказе с називом Института.

 

Организација дежурства

У Педијатријској клиници и Клиници за дечију хирургију организована су дежурства сваког непарног датума током целе године за све болеснике од узраста новорођенчета до 18 година. На болничко испитивање и лечење се примају болесници наведеног узраста с свим педијатријским и хируршким обољењима и повредама осим болесника с повредама главе и кичмене мождине (неурохируршке повреде).

Пријем болесника из унутрашњости који су упућени у Институт на болничко испитивање и лечење осигуран је током сваког дана 24 часа. Пожељно је да се болесници који захтевају пријем у одељење интензивне терапије или неодложну хируршку интервенцију буду најављени на следеће телефоне:

     •  Пријемна амбуланта Педијатријске клинике 381 11 3108 161
     •  Одељење интензивне неге Педијатријске клинике 381 11 3108 168
     •  Одељење хируршке интензивне неге 381 11 3108 129
     •  Пријемна амбуланта Клинике за дечију хирургију 381 11 3108 230

Повезане организације
 
Up arrow