ћирилица / latinica

Институт за здравствену заштиту мајке
и детета Србије ,,Др Вукан Чупић’’

Налазите се на: Насловна >> Како до нас

Како до нас

Институт се налази у Новом Београду у улици Радоја Дакића број 8. У непосредној близини Института се налазе станице градских аутобуса број 16, 45, 78 и 18. Постоји могућност коришћења аутобуса број 83 из Земуна или из Београда (Врачар), као и других аутобуса који стају код "старог Меркатора".

У случају да долазите својим аутомобилом, с аутопута се искључујете на петљи код Студентског града, затим возите улицом Тошин бунар у правцу Земуна и у Институт стижете следећи јасно видљиве путоказе с називом Института.

 

Организација дежурства

У Педијатријској клиници и Клиници за дечију хирургију организована су дежурства сваког непарног датума током целе године за све болеснике од узраста новорођенчета до 18 година. На болничко испитивање и лечење се примају болесници наведеног узраста с свим педијатријским и хируршким обољењима и повредама осим болесника с повредама главе и кичмене мождине (неурохируршке повреде).

Пријем болесника из унутрашњости који су упућени у Институт на болничко испитивање и лечење осигуран је током сваког дана 24 часа. Пожељно је да се болесници који захтевају пријем у одељење интензивне терапије или неодложну хируршку интервенцију буду најављени на следеће телефоне:

     •  Пријемна амбуланта Педијатријске клинике 381 11 3108 161
     •  Одељење интензивне неге Педијатријске клинике 381 11 3108 168
     •  Одељење хируршке интензивне неге 381 11 3108 129
     •  Пријемна амбуланта Клинике за дечију хирургију 381 11 3108 230


Поштовани корисниче, мапу можете увеличати уколико два пута кликнете на њу левим дугметом Вашег миша, односно умањити са двокликом на десно дугме Вашег миша.
Повезане организације
 
Up arrow