ћирилица / latinica

Институт за здравствену заштиту мајке
и детета Србије ,,Др Вукан Чупић’’

Клинике Института за мајку и дете

У овој секцији се још налазе:

Будите у контакту са вашим доктором

У овој секцији можете:

Брзо и лако пронађите вашег доктора по имену, специјализацији или одељењу на којем ради.

Амбуланте, контакт и радно време

У овој секцији се још налазе:

Информишите се о раду наших амбуланти кроз наш портал. Проверите када је заказивање, радно време, који лекари су на дежурству и остало...:

Повезане организације
 
Актуелности

Спровођење едукативних курсева „Подршка односу породице и детета у раном детињству”


Поштоване колеге, Последњи курс за 2014. годину, „Подршка односу породице и детета у раном детињству“ одржаће се 15. 4. 2014. године са почетком од 9:30 до 16:30h. Нако


Институт на РТС-у


Редакција за науку и образовање РТС-а у свом новом серијалу под називом "Институт", емитовала је прилог о нашој установи 24.02.2014. Снимак емисије у целости можете погледати овде:


Фебруарски течај „Актуелни проблеми у педијатрији 2014“


Институт за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић“ организује традиционални 46. течај „Актуелни проблеми у педијатрији 2014“. Овогодишњи течај ће бити организован у периоду од 24.02. до 28.02.2014. године и обухватиће: Први курс од 24.02. до 25.02.2014., године, kурс „Сестрински дани у фебруарском течају 2014“ и радионицу „Подршка односу породице и детета у раном детињству“ који ће се одржати 26.02.2014. године, други курс од 27.02. до 28.02.2014. године


Извештај о другој редовној акредитацијској посети


Током редовне акредитацијске посете утврђено је да су препоруке спољашњих оцењивача усвојене као циљеви унапређења рада установе и предузете мере на њиховом спровођењу према постављеним критеријумима и стандардима.


Отварање реновираног одељења неурологије и лабораторије за електроенцефалографију


Поводом отварања реновираног Одељења неурологије и лабораторија за електроенцефалографију, организован је пријем у Институту на коме су присуствовали: министарка здравља др Славица Ђукић-Дејановић и уважени гости из Амбасаде САД у Београду - амбасадор М Кирби, пуковник П. Бротзен, потпуковник С. Лонг, Др. Р. Монестел и координатор за медицинска питања Н. Јанковић..


Решење о именовању председника и чланова управног одбора


РЕШЕЊЕ о именовању председника и чланова Управног одбора Института за здравствену заштиту мајке и детета Србије "Др Вукан Чупић".


- Све актуелности -
Савети за родитење

Како спречити инвазију играчака по кући

Објављено: 29.сеп.2013


Како спречити инвазију играчака по кући

Да ли и вас излуђују играчке по кући? Да ли се при кретању по вашем рођеном дому аутоматски дижете на врхове прстију како бисте избегли лутке, лего коцкице, аутомобиле или бојице? Онда сте се вероватно већ запитали да ли је боље да играње буде просторно ограничено на једну собу? Покушали смо да размотримо овај проблем и пронађемо конструктивно решење.

Oпширније >>

Одгајите издржљиво дете

Објављено: 29.сеп.2013


Одгајите издржљиво дете

Како да васпитате издржљиво дете? Детињство је свакако најлепши период живота, али то не значи да у детињству нема стреса. Деца имају контролне задатке, уче нове информације, мењају школе и уклапају се у нову средину.

Oпширније >>

Up arrow