ћирилица / latinica

Институт за здравствену заштиту мајке
и детета Србије ,,Др Вукан Чупић’’

Клинике Института за мајку и дете

У овој секцији се још налазе:

Будите у контакту са вашим доктором

У овој секцији можете:

Брзо и лако пронађите вашег доктора по имену, специјализацији или одељењу на којем ради.

Амбуланте, контакт и радно време

У овој секцији се још налазе:

Информишите се о раду наших амбуланти кроз наш портал. Проверите када је заказивање, радно време, који лекари су на дежурству и остало...:

Обавештење о организацији 47. Фебруарског течаја "Актуелности у педијатрији 2015."

47. фебруарски течај „Актуелни проблеми у педијатрији 2015“

- од 2. до 6. марта 2014. -

 

Институт за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић“ је организатор традиционалних курсева за едукацију лекара, здравствених радника и сарадника. Ове године, по 47. пут за редом, организује се течај „Актуелни проблеми у педијатрији 2015“ од 2. до 6. марта 2015. године.

Поред програма за лекаре подељеног у два курса и три радионице (први курс 2. и 3. марта, други курс 5. и 6. марта, радионице 2., 3. и 5. марта), течај обухвата и посебно акредитован курс за медицинске сестре и здравствене техничаре у оквиру „Актуелности у здравственој нези деце“.

Више информација можете пронаћи овде.

Повезане организације
 
Актуелности

Први позив за VI симпозијум дечје ОРЛ


Поштовани, Желимо да Вас обавестимо да ће се наредни VI SAPO симпозијум одржати од 07.-09. 05. 2015. године у Вршцу, под називом“Interaktivni case report simpozijum”. Покушаћемо да уз помоћ наших и страних уважених предавача, а уз активно учешће полазника симпозијума, преко приказа занимљивих случајева из праксе обрадимо све гране дечије ОРЛ и нама блиске педијатрије.


Курс „Болнице пријатељи деце и породице у Србији – психолошка припрема деце и родитеља за медицинске интервенције и хоспитализацију“


Поштовани здравствени радници и сарадници, Задовољство нам је да Вас обавестимо да ће се у оквиру пројекта „Болнице пријатељи деце и породице у Србији – психолошка припрема деце и родитеља за медицинске интервенције и хоспитализацију“ који спроводе Министарство здравља Републике Србије и Институт за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић“ у Београду, 04.12.2014. од 8:30 до 16:30 часова у амфитеатру Института за здравствену заштиту мајке и детета Србије „Др Вукан Чупић“ у Београду одржати курс прве категорије под истоименим називом. У прилогу је програм курса.


Шести Симпозијум дечије анестезије


Поштованe кoлеге, Традиционално, Служба анестезије и интензивне терапије Института за мајку и дете у Београду, одржаће се у петак 28.11.2014. Шести Симпозијум дечије анестезије под називом Изабране теме из педијатријске анестезије и интензивне терапије. Ове године Симпозијум организује Институт за здравствену заштиту мајке и детета и Актив педијатријских анестезиолога.


V састанак Секције за дечју хирургију СЛД


Обавештавамо Вас да ће се V састанак Секције за дечју хирургију одржати у петак, 7.11.2014. у Институту за здравствену заштиту мајке и детета "Др Вукан Чупић" у Београду, са почетком у 12 часова. У прилогу се налази програм састанка.


Саопштење за јавност


Обавештавамо јавност да је, потписивањем и последњег уговора о донацији медицинских уређаја и опреме, завршена реализација донације породице Огњановић овом Институту.


Активности Института у току ванредне ситуације


Током трајања ванредне ситуације Институт се организовао према препоруци Министарства здравља. Уведено је непрекидно дежурство у току 24 часа. У том периоду дајемо податке о броју прегледа и пријема у хитним службама Института. Осим редовних активности, организована је помоћ за угрожене који су смештени у центрима и прихватилиштима. Запослени Института су учествовали појединачним донацијама особама из угрожених подручја. Такође организована је акција за помоћ нашим запосленима који су из поплављених места.


- Све актуелности -
Савети за родитење

Како спречити инвазију играчака по кући

Објављено: 29.сеп.2013


Како спречити инвазију играчака по кући

Да ли и вас излуђују играчке по кући? Да ли се при кретању по вашем рођеном дому аутоматски дижете на врхове прстију како бисте избегли лутке, лего коцкице, аутомобиле или бојице? Онда сте се вероватно већ запитали да ли је боље да играње буде просторно ограничено на једну собу? Покушали смо да размотримо овај проблем и пронађемо конструктивно решење.

Oпширније >>

Одгајите издржљиво дете

Објављено: 29.сеп.2013


Одгајите издржљиво дете

Како да васпитате издржљиво дете? Детињство је свакако најлепши период живота, али то не значи да у детињству нема стреса. Деца имају контролне задатке, уче нове информације, мењају школе и уклапају се у нову средину.

Oпширније >>

Up arrow